FME

FME is een geïntegreerde verzameling Spatial ETL (Extract, Transform, Load) gereedschappen voor conversie en verwerking van geografische en niet-geografische data. Met ondersteuning voor alle populaire GIS formaten (volledige lijst) en de mogelijkheid om alle denkbare GIS-bewerkingen uit te voeren is het een onmisbaar hulpmiddel voor de GIS-professional.

De kracht van FME ligt in het gebruik van transformers voor het verwerken van data. De FME Workbench bevat een verzameling transformers die elk een bepaalde actie uitvoeren op de data die door de transformer stroomt. Door deze transformers te combineren in een stroomschema-achtige omgeving is het mogelijk om snel complexe processen op te zetten. Deze processen (“workbenches”) kunnen uiteraard hergebruikt worden. De visuele aanpak, samen met de drag-en-drop bewerkingen maken de FME Workbench een fantastische ontwikkel- omgeving.

In samenwerking met de FME Data Inspector voor data-inspectie heeft u een uitermate veelzijdig hulpmiddel voor het transformeren van GIS-data.

FME is beschikbaar in een aantal verschillende edities (met verschillende mogelijkheden) en biedt daarnaast ook de mogelijkheid tot het gebruik van hardware-locked en floating licenties.

Red Geographics biedt ook cursussen en consultancy diensten voor FME aan. Hans van der Maarel van Red Geographics is FME Certified Professional en FME Certified Trainer. Dit geeft aan dat onze FME diensten, ondersteuning en training voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Safe Software. Neem contact op met Red Geographics voor meer informatie.

Als u FME wilt proberen kunt u de demo versie downloaden. Dit is een evaluatie-licentie voor 14 dagen waarmee u alle aspecten kunt uitproberen. Als u vragen heeft tijdens deze periode kunt u uiteraard contact opnemen met Red Geographics.

Safe-Silver_RGB-S

Reacties zijn gesloten.