MAPublisher

MAPublisher is een plug-in voor Adobe Illustrator waarmee het verschil tussen GIS en grafische software wordt overbrugd. Via MAPublisher kunt u binnen Adobe Illustrator gebruik maken van geografische data om op die manier snel kaarten van hoge kwaliteit te produceren. MAPublisher combineert het beste van GIS met de krachtige design-gereedschappen van Illustrator.

 MAPublisher

Dankzij MAPublisher kunnen de meest populaire GIS formaten, waaronder Geodatabases, Shapefile, MapInfo mid/mif, ArcInfo E00, GML, DXF en S-57 nu met behoud van schaal, projectie en attributen in Adobe Illustrator geïmporteerd worden. Daarnaast is het mogelijk om op basis van de GIS-attributen stijlen toe te kennen aan de objecten in de kaart, waardoor de productie drastisch versneld wordt.

Omdat u binnen Adobe Illustrator werkt heeft u nog steeds toegang tot alle gereedschappen die u nodig heeft om van uw geografische data een drukklaar bestand te maken. Verder kunt u, dankzij de nieuwe Web Author, vanuit MAPublisher nu snel en gemakkelijk een interactieve Flash-kaart maken en online publiceren.

Red Geographics gebruikt MAPublisher zelf voor een groot aantal cartografische projecten.

Een handige toevoeging voor MAPublisher: LabelPro.

De MAPublisher LabelPro labeling engine biedt geavanceerde mogelijkheden voor het plaatsen van teksten. Hiermee is het mogelijk om de meest voorkomende problemen te ondervangen, zoals het oplossen van conflicten tussen verschillende lagen, het opgeven van obstakels voor tekstplaatsing en het maken van complexe tekstplaatsingsregels.

De MAPublisher LabelPro engine gebruikt de MAPublisher attributen voor tekstplaatsing en biedt via een intuitieve interface meer controle dan de voorgaande versies. Deze regels kunnen, als ze eenmaal ingesteld zijn, opgeslagen worden voor hergebruik of gedeeld worden met andere gebruikers.

 MAPublisher

Training

Red Geographics biedt zowel een 2-daagse cursus MAPublisher als een set (Engelstalige) training videos aan. Daarnaast zijn wij doorlopend beschikbaar voor MAPublisher-gerelateerd advies.

Prijzen

MAPublisher is beschikbaar in een aantal verschillende licentievormen, als u contact opneemt met Red Geographics kunnen wij een gerichte offerte voor u maken.

Gerelateerde artikelen

Reacties zijn gesloten.