FME cursus

FME is een pakket met veel toepassingsmogelijkheden. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Om u hier snel mee op gang te helpen bieden wij een aantal verschillende cursussen aan voor zowel FME Desktop (basis en advanced) en FME Server. Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen deze naar keuze ook als prive-cursus aangeboden worden.

Deze cursussen maken gebruik van het officiele (Engelstalige) cursusmateriaal van Safe. Daarnaast kunnen wij op aanvraag een cursus op maat samenstellen waarin dieper op een aantal voor u belangrijke onderwerpen wordt ingegaan. U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier.

Op dit moment zijn de volgende cursussen gepland:

25 september 2018 (ochtend) – FME Focus Training Upgraden naar FME 2018 (‘s-Hertogenbosch)
25 september 2018 (middag) – FME Focus Training FME Best Practices (‘s-Hertogenbosch)
23-24 oktober 2018 – FME Desktop Basic (Zevenbergen)
30-31 oktober 2018 – FME Desktop Advanced (Zevenbergen)

De kosten voor de FME Focus Trainingen bedragen in alle gevallen €250 ex BTW per deelnemer (€450 ex BTW als u zich voor beide inschrijft). Voor de 2-daagse trainingen bedragen de kosten €900 ex BTW per deelnemer.

Hans van der Maarel van Red Geographics is FME Certified Professional en FME Certified Trainer. Dit geeft aan dat onze FME diensten, ondersteuning en training voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Safe Software.

Reacties zijn gesloten.