Nieuwe MAPublisher training videos

Toronto, ON, 29 mei, 2013 ‐ Avenza Systems Inc., produceent van de PDF Maps app voor iOS en GIS-plugins de Adobe Creative Suite, zoals Geographic Imager voor Adobe Photoshop, en Red Geographics, een op cartografie, training en advies gericht bedrijf uit Nederland, kondigen de  release van een complete set training video’s voor MAPublisher
aan. Deze video’s, alleen beschikbaar in het Engels, bevatten meer dan vier uur aan materiaal, onderverdeeld in 11 sessies, varierend in lengte van 15 tot 45 minuten. De sessies behandelen alle functionaliteit van MAPublisher, zoals styling, geoprocessing en export naar formaten zoals Geospatial PDF.

“We hebben deze MAPublisher video’s herzien om nieuwe mogelijkheden van MAPublisher te kunnen laten zien, waarbij wel het hoge niveau van de training, vergelijkbaar met een hands-on training, is vastgehouden. We zijn blij dat gebruikers nu toegang hebben tot nog een extra vorm van training die ze in hun eigen tempo kunnen volgend en kunnen herhalen als en wanneer dat nodig is.”, aldus Hans van der Maarel, eigenaar van Red Geographics. “Deze video’s zijn geschikt voor zowel beginnende MAPublisher gebruikers als gebruikers met meer ervaring die hun kennis wat willen aanscherpen.”

“Red Geographics geeft hiermee weer aan toonaangevend te zijn op het gebied van MAPublisher training en deze set video’s van hoge kwaliteit bewijst weer eens hun toewijding en professionaliteit”, zei Ted Florence, directeur van Avenza. “De inhoud van deze video’s biedt de perfecte zelfstudie en zal iedereen snel in een MAPublisher-expert veranderen”, voegde hij toe.

De complete MAPublisher training video set is per direct beschikbaar voor de prijs van US$129 via Avenza en Red Geographics, met een korting van US$30 voor leden van het MAPublisher Maintenance Program. De video’s zijn ook beschikbaar via andere Avenza resellers. Levering is uitsluitend via download. Zie www.avenza.com/mapublisher‐training‐videos voor meer details.

Meer over MAPublisher voor Adobe Illustrator
MAPublisher voor Adobe Illustrator is krachtige kaartproductie-software voor het maken van kaarten met hoge kwaliteit vanuit GIS data. MAPublisher gereedschappen gebruiken de superieure grafische kwaliteiten van Adobe Illustrator om GIS data te manipuleren en op die manier snel en efficient kaarten van hoge kwaliteit af te leveren. Zie www.avenza.com/mapublisher for more details.

Meer over Avenza Systems Inc.
Avenza Systems Inc. is een bedrijf dat cartografen en GIS professionals helpt betere kaarten te maken via krachtige softwarepakketten. In aanvulling op de software (voor Mac en Windows platformen) biedt Avenza diverse datasets, training en advies, maar ook de PDF Maps app voor iPhone, iPad en iPod Touch. Zie www.avenza.com voor meer details.

Meer over Red Geographics
Red Geographics is gestart in September 2004 door Hans van der Maarel. Een liefde voor kaarten, GIS en geografie lag ten grondslag aan deze start. In de loop der jaren hebben wij een brede ervaring opgedaan via allerlei kartografie- en GIS-projecten waarmee we ook een uitgebreid ondersteunend netwerk hebben opgezet. Hierdoor zijn we in staat om ook grote, ingewikkelde, projecten aan te nemen. Naast productie van kaarten levert Red Geographics ook software op het gebied van GIS en cartografie, en uiteraard de nodige ondersteuning en training die daar bij hoort.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.