PDF Maps infosessie

pdfmaps2

Gratis PDF Maps infosessie in Nederland

pdfmaps1

Kom naar deze PDF Maps infosessie en leer hoe de mobiele PDF Maps app en digitale kaartenwinkel uw organisatie kunnen helpen met het verkopen van kaarten, maar ook productiever kunnen laten worden in het terrein.

Uitgevers van kaarten, cartografen, overheidsmedewerkers, academici en commerciele kaartengebruikers en GIS professionals zijn allen welkom.

Op 9 oktober organiseren Red Geographics en Avenza Systems een speciale infosessie gericht op de populaire PDF Maps app. Tijdens deze sessie zal Ted Florence van Avenza u de mogelijkheden van de PDF Maps app en de Map Store laten zien en natuurlijk al uw vragen over PDF Maps beantwoorden.

Via de PDF Maps app voor iOS en Android apparaten (Windows volgt snel) kunt u gegeorefereerde kaarten bekijken op uw smartphone of tablet en ze in combinatie met de locatiediensten van uw apparaat en aanvullende mogelijkheden gebruiken. De bijbehorende in-app en online digitale kaartenwinkel biedt u, als cartograaf, uitgever, overheid of non-profit, de mogelijkheid uw kaarten digitaal aan te bieden en te verspreiden naar een groot publiek, gratis of tegen betaling.

PDF Maps is dus net als iTunes, of Kindle, maar dan voor kaarten in plaats van muziek en boeken.

Als de kaarten eenmaal op het apparaat geladen zijn is er geen data-verbinding meer nodig, wat PDF Maps uitermate geschikt maakt voor offline-gebruik, bijvoorbeeld als u in het buitenland bent of in een gebied met beperkt signaal.

Voor commerciele, overheids- en academische gebruikers is PDF Maps een krachtige en betaalbare manier om uw GIS-kaarten aan uw mobiele medewerkers te verstrekken zodat zij uw kaarten in het veld kunnen gebruiken en data kunnen inwinnen zonder dat er mobiel dataverkeer nodig is.

Deelname aan deze infosessie is gratis. U kunt zich inschrijven door een email te sturen aan hans@redgeographics.com.

Locatie: Hotel de Borgh, IJshof 1, Zevenbergen, Nederland

Wanneer: 9 Oktober, 12:30 – 15:30

Agenda:
12:30 – 13:15 Ontvangst, inclusief lunch
13:15 – 14:30 PDF Maps (Het wat en waarom van PDF Maps, inclusief het licentiemodel)
14:30 – 14:45 Koffiepauze
14:45 – 15:30 Map Store en distributie (Alles wat u moet weten om zelf uw kaarten te kunnen gaan verkopen via deze iTunes-voor-kaarten)
15:25 – Speciale loterij, een gelukkige aanwezige wint een mooie prijs voor zichzelf of zijn/haar organisatie.
15:30 – Afsluiting en borrel

Houd er rekening mee dat het grootste deel van de presentaties en discussies in het Engels zal zijn, Hans van der Maarel van Red Geographics zal aanwezig zijn voor vertaling als dat nodig is.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.